Mød medstifteren af Brooklyn Brewery

På Ølfestival 2018 indtager Steve Hindy scenen med paneldebatten “State of Craft”, hvor han og fire deltagere tager temperaturen på den danske ølscene.

Steve Hindy med Brooklyn Brewery øl i glasset.
Steve Hindy, medstifter af Brooklyn Brewery, gæster Ølfestival 2018, hvor han tager temperaturen på den danske ølscene.

Steve Hindy er en af den amerikanske ølscenes grand old men. Som medstifter af Brooklyn Brewery har han på egen krop oplevet den store glæde og frygt ved at starte eget bryggeri i en tid, hvor intet kunne tages for givet.

For et par år siden besluttede Steve Hindy at dedikere en del af sin til tid til at hjælpe med til at tage temperaturen på forskellige landes ølscene. Det sker i rollen som bestyrer for en paneldebat under titlen “State of Craft”.

Nu er turen kommet til Danmark, hvor Steve Hindy er vært for en debat på Ølfestival 2018 i Lokomotivværkstedet.

De fire danske paneldeltagere er Jens Ungstrup, ratebeerian og barchef på SKÅL!, Christian Skovdal Andersen, medejer og brygger på Penylland, Hans Peter Jepsen, formand for Danske Ølentusiaster og Lars Kirkegaard, håndbrygger og formand for Danmark ældste håndbryggerlaug af 1970.

Steve har set bryggerier komme og gå. Han har set et amerikansk ølmarked med store udskiftninger i stilarter og trends. Han har bygget et intensivt netværk og har ganske enkelt haft fingeren på pulsen i de seneste 30 år. Disse mange erfaringer har manifesteret sig i udgivelser af flere bøger og en rig foredragsvirksomhed, men også en dybfølt nysgerrighed for hvordan udviklingen forløber parallelt i andre lande.

Danske Ølentusiaster har i år 20 års jubilæum. Siden stiftelsen i 1998 har foreningen arbejdet for et alsidigt ølmarked og udbredelsen af og kendskabet til kvalitetsøl og ølkultur. Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation med omkring 8.700 medlemmer fordelt på 51 lokalafdelinger i hele landet.

STATE OF CRAFT – ØLFESTIVAL 2018

Torsdag den 31. maj kl. 18.00?. Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 København. Læs mere på ølfestival.dk

Kontakt:

Hans Peter Jepsen, landsformand for Danske Ølentusiaster. Tlf.: 5151 2836 – mail: [email protected]

Jean Tonnesen, presseansvarlig i Danske Ølentusiaster. Tlf.: 3074 3330 – mail: [email protected]

PRESSEAKKREDITERING Journalister og fotografer er mere end velkomne på Ølfestival 2018. Det er muligt at akkreditere sig og mediet på ølfestival.dk/presse

Måske kunne du være interesseret i...