Øl-glaseret bacon
Denne ølglaserede bacon lavet med Samuel Adams Boston Lager vil gøre enhver ølelskers brunch lidt mere sød.
Ingredienser
80g kop honning
80g ahornsirup
80g kop mørk lager, såsom Samuel Adams Boston Lager
1/2 spsk grov sennep
1/2 spsk sennepulver
8 skiver tykskåret bacon
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 150°C. Beklæd en lille bradepande med bagepapir.
Tilsæt honning og ahornsirup i en lille gryde over medium varme, indtil det koger; reducer varmen for at opretholde en simmer og kog i 3-4 minutter.
Tilsæt øl og lad det simre, indtil volumen er reduceret til det halve. Tag varmen af og pisk i begge sennep.
Anret imens baconen på den tilberedte halvpande. Dæk med endnu et stykke bagepapir og bag i 14-15 minutter.
Med et køkkenrulle tørres det afsmeltede fedt fra baconen. Pensl glasuren på overfladen af hver strimmel.
Reducer ovntemperaturen til 130°C, og bag baconen, til den er sprød-sej, cirka 40-45 minutter.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle og hold baconen med glasset opad. Server straks.