Stor hæder til Penyllan

Penyllan er blevet tildelt et æresdiplom

Jessica Andersen og Christian Skovdal Andersen åbnede i 2015 Penyllan Bryggeri, som ligger på havnen i Tejn. De producerer håndbrygget øl, der lagres på fade. Nogle af deres øl har været undervejs i flere år, og nu frigiver de flere af deres øl. Enkelte af deres øl har været frigivet sidste år. Jessica og Christian er internationalt anerkendte for deres kreative, kompetente og eksperimenterende tilgang til fadlagring, og de har nærmest opnået status som ”ølbryggernes ølbrygger”, altså dem, som kollegerne lader sig inspirere af, når de skal udvikle nye typer øl. 

Det Danske Gastronomiske Akedemi

Vi er så utroligt stolte og beærede over at blive tildelt et æresdiplom af Danske Gastronomiske Akademi lørdag den 6. april. Især med det selskab, vi er i. Tillykke til alle de andre mennesker og virksomheder, der fik diplomerne. Og tak til Dansk Gastronomisk Akademi for troen på, at vi skaber noget, der fortjener at blive hædret.

Christian Skovdal Andersen og Jessica Andersen

Penyllan er kun det andet bryggeri, der tildeles diplomet i de 55 år, Akademiet har givet dem til mennesker eller virksomheder, der har påvirket dansk gastronomi positivt. Den første var Brøckhouse i 2014, som var det første moderne mikrobryggeri i Danmark, så det er bestemt fornemt selskab som Christian og Jessica er i. Anderkendelse har længe været stor i ølverdenen og det er fult fortjent at anderkendelsen nu spreder sig til gastronomiens verden.

Chriatian og Jessika var en del af prisoverrækkelsen og deltog derefter i en middag, hvor vi fik fejret med de andre prismodtagere og medlemmer af Akademiet.

Kilder:

http://gastronomisk-akademi.dk/diplommodtagere/jessica-andersen-og-christian-skovdal-andersen
https://penyllan.com/honorary-diploma/

Måske kunne du være interesseret i...