Karamelliserede løg og blød cheddar koges i en pale ale og kyllingebullion.
Ingredienser
- 10 kopper løg, skiver (ca. 10 mellemløg)
- ¼ kop smør
- 1 spsk mel
- 1 flaske pale ale
- 1 spsk Dijon sennep
- 4 kopper kyllingbullion ca.
- 6 tykke diagonale skiver baguette, ristet
- 2 kop revet skarp cheddar
- 1 knivspids salt og peber
Sådan gør du
- Brun et løg i smørret i en stor non-stick gryde, indtil den er gylden og blød, ca. 30 minutter. Krydre med salt og peber. Støv med melet og kog i 1 minut mere. Tilsæt øllet og kog op under omrøring konstant. Tilsæt bullionen og kog op. Sænk varmen, og lad den småkoge i cirka 10 minutter. Tilsæt om nødvendigt mere bouillon. Juster krydderierne.
- Med risten i midterstilling, forvarm ovnen.
- Bag suppen i 4 ovnfaste skåle. Anbring 1 toast i hver skål og top med ost. Læg skålene på en bageplade. Kog, indtil osten er gyldenbrun.