OG : 1.066 – 1.070
FG : 1.012 – 1.020
ABV : 6.3% – 7.5%
IBU : 20 – 35
EBC : 11 – 20
Beskrivelse :
En lys og velhumlet bock typisk brygget til forår og sommer.
Aroma :
Svag til middel maltaroma af pilsner malt, eventuelt med yderligere karakter af brødskorpe og ristet brød. Fraværende til middel humlearoma fra mellemeuropæisk humle. Fraværende til svagt niveau af frugtestere, alkohol og DMS. Diacetyl må ikke forekomme.
Udseende:
Gylden til lys ravfarvet. Medium til kraftigt skum. Klar.
Smag:
Middel til kraftig sød maltsmag. Middel til kraftig bitterhed, men kun svag til middel humlesmag.
Krop:
Medium til fyldig krop. Medium til kraftig karbonering
Eksempler:
Ayinger Maibock, Einbecker Ur-Bock Hell, Einbecker Mai-Ur-Bock, Andechser Bergbock Hell.